Welkom bij Domaine de Corneuil

Onze kleine maar ruime camping met zwembad en restaurant, veel faciliteiten ( wifi ) en sportieve mogelijkheden zoals wandelen en fietsen, ligt in zuid west Frankrijk, in het rustige noordelijke deel van het departement Dordogne. Graag laten we u op onze website kennismaken met wat Camping Corneuil en de afwisselende omgeving u te bieden hebben. 
Wij wensen u veel voorpret en we hopen u komend seizoen op onze camping als gast te mogen verwelkomen.

Graag tot ziens!

NIEUWS 2018:
Verwarmd zwembad en jacuzzi
Italiaanse douches en kinderdagverblijven
Nieuwe speeltuin voor kinderen
Watergames voor de jongsten:

Openingsdata:

Huuracommodaties 01/05 > 30/09

Kampeerplaats 16/06 > 16/09

 

 

In vogelvlucht .... 

Het hart van de camping wordt gevormd door de natuur, het landschap, de rust en de ruimte. Tezamen maken zij van Corneuil een aangename verblijfplaats.
 De camping biedt plaats aan ca. 50 tenten of caravans. Voldoende klein om rust en privacy te waarborgen en voldoende groot om gezelligheid te bieden. De camping maakt deel uit van het 25 ha grote landgoed, dat tot uw beschikking staat.  

Het sanitair is modern, recent uitgebreid en schoon en daar is ook een wasserette. Op het terrein bevinden zich ook het restaurant met de bar en met de gezellige terrassen en de kampvuurplaats. Voor de kinderen is er enorm veel ruimte, het kinderbos (hutten bouwen),  een DVD-hoek, georganiseerde kinderactiviteiten in het Nederlands en een speeltuin voor de allerjongsten.  Er zijn diverse sportieve voorzieningen, zoals een jeu de boulesbaan, buitentafeltennis, vele mogelijkheden voor wandelen en fietsen op (uitgezette) wandel- en fietspaden en -paadjes, direct vanaf de camping, evenals paardrijden. 

En natuurlijk is er het altijd aantrekkelijke zwembad.

In de omgeving is een recreatiemeer en sportieve mogelijkheden voor tennis, kanoën, golf, ultralichtvliegen, rotsklimmen enzovoort. Kastelen, kloosters, prehistorische grotten, kerkjes, markten, musea en interessante steden zijn allemaal onder handbereik. Op de camping is daarvoor de toeristische informatie beschikbaar. Kortom, Camping Corneuil biedt vele mogelijkheden om elke dag zelf uw eigen arrangementidee vorm te geven.

Een prettige plaats dus om te verblijven, zowel als u een actieve vakantie wilt hebben of juist een ontspannende.

En wilt u een ingerichte tent huren, dan bieden we daarvoor ook de mogelijkheden.

 

De  ANWB heeft de camping beoordeeld op 8,5 en dankzij onze gasten is Camping Corneuil met de ZOOVER CAMPINGAWARD 2010 uitgeroepen tot de beste camping in 2009.

 

Lees verder op deze website als u meer wilt weten over de camping, het prachtige en afwisselende landschap met de vele wandelingen en fietsmogelijkheden, de bezienswaardigheden, het jeugdanimatieprogramma, of als u een ingerichte tent wilt huren. Heeft u na het bekijken van de site nog vragen, dan kunt u ons mailen of bellen. Voor reserveringen verzoeken we u gebruik te maken van het formulier op de pagina 'reserveringen'.

Als u op de knop 'home' klikt ziet u in de middenkolom de links voor de 'spots' en de laatste ontwikkelingen. 

 

 

3-sterren camping

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van het terrein van de camping

Routebeschrijving

Plan uw reis goed en kijk hier naar de routebeschrijving.

 

Adresgegevens

Domaine de Corneuil

Saint Sulpice de Mareuil
24340 Mareuil en Périgord
France

Tel. 33 (0) 553 607 948

E-mail : camping@corneuil.com


Site Web : www.corneuil.com

KvK Périgueux : 539 846 477

GPS : N 45,47476 - E 00,53590

 

Contact