Enkele praktische tips

Controleert u vooraf of uw tent in orde is en alle kampeeraccessoires compleet. Het kan vervelend zijn als u op Corneuil ontdekt dat de scheur in het tentdoek van vorig jaar niet vanzelf is verdwenen. In geval van nood kunnen we u in beperkte mate aan ontbrekende tentharingen helpen, maar voor elastieken is het raadzaam zelf een extra zakje mee te nemen.

Wilt u een beschermende onderlaag onder uw tentzeil, gebruik dan bij voorkeur (het milieuvriendelijke) Eco-gronddoek of het duurdere tenttapijt. Beide zijn water- en luchtdoorlatend en beschermen zowel uw grondzeil als de grasmat, zodat er geen ‘luchtjes’ ontstaan bij langduriger verblijf.

Grondpennen met open oog (1) of halfronde haringen (2) volstaan het best op ons terrein. Geen houten haringen.

 

stekkertype
plaats 2 -15 CEE  
plaats 1 + 17 - 34a Frans  
plaats 35 - 50 Frans of CEE  
plaats II - IV Frans  
plaats C1 - C3 Frans  
welke plaats welke stekker

Afhankelijk van de plek waar u staat  (en welke soort al door uw buren in gebruik is) heeft u de blauwe CEE-stekker(male) (4) of de franse stekker nodig, bij voorkeur de uitvoering met zowel pen- als randaarde (3) .  

In beperkte mate kunnen we u (tegen een borg) een verloopstekker (5) of een verlengkabel lenen, maar we raden u aan daar zelf in te voorzien, mede omdat onze mogelijkheden beperkt zijn. Voor de nacht kan voor kinderen een plasemmer handig zijn.

  

  

 

 

Camping 3 étoiles ***

Plan

Comment y arriver

 

Contact

Domaine de Corneuil

Saint Sulpice de Mareuil
24340 Mareuil en Périgord

Tél. 33 (0) 553 607 948

 

E-mail : camping@corneuil.com


Site Web : www.corneuil.com

RCS Périgueux : 539 846 477

GPS : N 45,47476 - E 00,53590

 

Vue du domaine avec Google Earth